" ?> \"Clown

CLOWNCADEAU


Marlies Wisse heeft in 2010 de clownvakopleiding afgerond en is sindsdien werkzaam als clown in de zorg. Nooit had ze er aan gedacht om voor ouderen te gaan spelen, maar door herhaaldelijk verzoek van haar eigen dementerende oma, besloot ze het toch te proberen. En met succes, een bezoek van Clown Zoey wordt door ouderen met dementie ervaren als een geschenk.


Een SocioClown komt op bezoek bij ouderen om met en voor ze te spelen, het is zomaar een ontmoeting tussen twee mensen, zonder dat er eisen en/of verwachtingen zijn. Alles mag en niets moet. Dit heeft tot gevolg dat de ouderen een moment uit hun sluimertoestand ontwaken en even ontspannen kunnen genieten van hetgeen er gebeurd. Een klein cadeautje voor een moment van ontspanning.Wat geef je je dementerende oma voor haar verjaardag kado? Waar beleeft ze nog plezier aan? Meestal hebben ze net hun bezittingen weggedaan, omdat die niet mee konden naar het verzorgingshuis. Een doosje chocola of wat zeep wordt meestal weggezet en vergeten. De oma van Marlies had net als vele leeftijdsgenoten behoefte aan bezoek, behoefte aan een moment van ontspanning. Eventjes niet je best te hoeven doen te weten wie iedereen is en wat er allemaal moet gebeuren. Even geen moeten, maar mogen!Geef je dementerende oma, opa, vader of moeder een Clown Cadeau!


In overleg met de SocioClown en het verzorgingshuis wordt een bezoekdatum afgesproken. SocioClown Zoey werkt altijd op maat, dus in overleg met de familie wordt een thema bedacht om de jarige een mooie tijd te bezorgen. Mogelijke thema's zijn bijvoorbeeld: muziek, handwerken of feestje!\"Clown

Mocht u meer willen weten of een offerte willen aanvragen, neem contact op met:

Marlies Wisse
E-mail:
Telefoon: 06-42130542

of

klik hier voor het contactformulier.

" ?> "; ?>